Bilreklame

Bliv synlig på vejene med en bilreklame

En bilreklame er en god, billig og mobil reklame. En bilreklame spreder genkendelighed i gadebilledet, øger din synlighed og sikrer dig en plads i kundernes bevidsthed. Det giver flere kunder og skaber et øget salg.

En bilreklame kan f.eks. bestå af dit firmanavn og logo, udvalgte produkter, eller et andet budskab, som du gerne vil fremhæve. Det vigtigste er, at det skaber genkendelighed og opmærksomhed på vejene. En bilreklame laves i folie og er meget lette at vedligeholde.

Spred dit budskab med din egen bilreklame

Hos SignDOT sørger vi altid for, at du får det bedste ud af din reklame. Det gør vi blandt andet ved at sørge for den helt rigtige placering – eksempelvis på bagenden af din bil, hvor bilreklamen blandt andet ses af dem som kører bag dig, eller når du holder ved et lyskryds. Det giver nye kunder god mulighed for at nærstudere din bilreklamcueae, når den er placeret bagpå.

Vi anbefaler at en bilreklame, som sidder bagpå på bilen, indeholder firmaets logo, samt telefonnummer eller anden form for kontaktoplysninger.

Sidder bilreklamen på siden af bilen, er det meget få sekunder, de mulige kunder når at se reklamen. Derfor kan de muligvis også nå at gå glip af dine kontaktinformationer, hvis de er placeret på siden.

Det er nemt at holde en bilreklame

En bilreklame sættes på med en folie, som er let at vedligeholde og som nemt kan udskiftes, hvis budskabet eller dine kontaktinformationer skal opdateres. Ved SignDOT ved vi heldigvis hvad der fungerer, og derfor kan vi vejlede dig til den bedst mulige bilreklame.

Eksempler på bilreklamer

Flyt din branding op i superligaen med disse tips

Udnyt muligheden for at komme foran jeres konkurrenter med folieindpakning eller dekorering af firmaets biler

Flere visninger for færre penge

En enkelt bil kan generere mellem 1.000 og 5.000 visninger dagligt… og måske endnu mere i storbyerne. Det er omkring en kvart million visninger om året.

Denne form for annoncering har op til 15 gange højere effekt end anden form for reklame.

Tænk anderledes

Vi kan give dig inspiration til at få en dekoration, som skiller sig ud i gadebilledet.

Når du vælger en delvis eller fuld indpakning med det rigtige design bliver du både bemærket og husket.

Betal én gang, annoncér i årevis

Traditionel reklame kræver konstant betaling. Med reklame på firmaets biler, skal du kun betale en gang – men du vil blive husket hver gang du køre ned ad vejen.

Få en snak med os omkring dine behov

Udfyld felterne her i formularen på siden og vi vil ringe dig op hurtigst muligt og tage en snak om dine ønsker.