Smart film (PDLC film)

Giv rummene mange funktioner med smart film

Med smart film er det muligt at skabe mange funktioner i dine rum, både når det gælder kontorer eller private hjem. Med smart film kan du nemlig frit vælge, om glasset skal være gennemsigtigt, eller mat så det ikke er muligt at se gennem ruden.

Det kan f.eks. være meget anvendeligt, hvis du har et mødelokale som skal kunne lukkes helt af for nysgerrige blikke, eller hvis du gerne vil have mulighed for at lukke et salgsvindue af. Smart film fungerer kort sagt på samme måde, som hvis du havde en persienne du kunne lukke, blot uden det ekstra støv og besvær, som følger med en traditionel persienne.

Sådan virker smart film

Smart film, eller PDCL-film (Polymer-Dispersed-Liquid-Crystal), er en nyere og innovativ form for glas film, som indeholder flydende krystal. Når den flydende krystal tilsættes strøm, bliver den transparent, så det er muligt at se gennem ruden.

I slukket tilstand bliver filmen ugennemsigtig, også kaldet opaque, så filmen fungerer på samme måde som en matteret folie. Med et enkelt tryk bliver det altså muligt at vælge, om du vil have gennemsigtighed eller mere private forhold. Der følger oftest en fjernkontrol med installationen, men det er nu også blevet muligt at kontrollere filmen over WI-FI via din smartphone.

Få smart film der passer dine behov

Smart film kan laves efter dine behov og er især anvendeligt på indvendige glasvægge, f.eks. i åbne kontorlandskaber og private hjem. Vi står klar til at vejlede dig, så du får mest muligt ud af din smart film, uanset hvad dine behov er. Kontakt os og hør mere på (+45) 30 17 23 60.

Få en snak med os omkring dine behov

Udfyld felterne her i formularen på siden og vi vil ringe dig op hurtigst muligt og tage en snak om dine ønsker.