Effektfolie

Diskret og moderne effektfolie

Effektfolie bruges ofte som diskretionsafskærmning i lokaler eller kontorer. Du bruger effektfolie, hvor der ønskes et begrænset indsyn, uden at lyset lukkes ude. Effektfolie skaber en følelse af et åbent miljø, samtidig med et ønske om privatliv imødekommes.

Effektfolie er ofte en diskret løsning. Det bruges dog også til at skabe synlighed. Dette kan f.eks. være når du ønsker at fremhæve din virksomheds logo, eller angive navn eller nummer for et mødelokale. Derudover forhindre effektfolie ganske enkelt, at man ikke går ind i ruden, hvis man er uopmærksom. Således kan effektfolie både benyttes til at gemme rod af vejen, eller til at oplyse dem der færdes i lokalerne.

Effektfolie i mange print og farver

Effektfolie kan laves i uendelig mange farver og mønstre, så de skræddersyes præcis efter dine behov. Med farvet film kan du opnå en legende effekt, som skaber masser af opmærksomhed. Har du brug for noget mere diskret, kan du vælge et afdæmpet mønster, i en rolig hvid eller grå farve.

Vores folier er print- og skærebare, og leveres ofte med motivudskåret mønster eller striber.

Har du nogle særlige ønsker til effektfolie?

Har du selv en idé til motivet for din effektfolie, så hjælper vi dig gerne med at realisere den. Vi laver effektfolie i mange størrelser og kan både være behjælpelige med dækning af glasdøre eller hele glaspartier i kontorlandskaber. Har du behov for folie til vinduer, er vi også leveringsdygtige indenfor dette.

Eksempler på effektfolie

Få en snak med os omkring dine behov

Udfyld felterne her i formularen på siden og vi vil ringe dig op hurtigst muligt og tage en snak om dine ønsker.