Foliering af bil

Foliering af bil beskytter lakken og øger dermed brugtvognsværdien

Oftest pakker man firmabiler ind i folie for at virksomhedens farve er gennemgående, så vognflåden har den ønskede genkendelighed. Men mange privatpersoner bruger også foliering som styling af deres kære bil. En foliering af bil må ikke sidestilles med en lakering. Folie kræver nemlig en ren overflade, og en lak som ikke har skader.

Udnyt muligheden for at komme foran jeres konkurrenter, med folieindpakning eller dekorering af firmaets biler.

Skift farve med foliering af bil

En foliering af bil indebærer at vi ændrer hele bilen udseende, nemt, hurtigt og uden nogen form for risiko for, at din bil taber værdi.

Vi kan hjælpe dig med at ændre farven på din bil, samtidig med at folien beskytter den originale lak på din bil. Du kan vælge mellem mange forskellige farver, så du får lige netop den farve på bilen, som passer perfekt til din personlighed eller erhverv.

Ønsker du at beholde din lidt ældre bil, vil vi kunne friske den op, så du igen vil være glad for den. Dette kan en foliering af bil klare. Hos SignDOT sørger vi for at monteringen vil være uden folder, og ser helt naturlig ud. Vi laver ingen skæremærker og sørger på den måde for, at folien monteres uden synlige samlinger.

null

Få den bedste rådgivning

Overvejer du en foliering af bil, varevogn, eller lastbil, bør du afklare med dig selv, hvad formålet med folieringen er. Herunder hvor længe det skal kunne holde. Hvis du på forhånd har gjort nogle tanker om dette, kan vi bedre guide og rådgive dig.
null

Stort udvalg af farver

Gør dig nogle tanker om, hvor i farveskalaen du ønsker at bilen skal være.
null

Vær OBS på følgende

Aflever bilen nyvasket, uden brug af voks, da det kan hindrer folien i at klæbe. I vintermånederne kan det være nødvendigt at bilen tørrer og varmer op, inden vi kan påbegynde folieringen af bilen.

Eksempler på foliering af bil

Få en snak med os omkring dine behov

Udfyld felterne her i formularen på siden og vi vil ringe dig op hurtigst muligt og tage en snak om dine ønsker.