Oplysningsskilte

Oplysningsskilte til alle formål

Oplysningsskilte bruges når du ønsker, at oplyse kunder eller medarbejdere om specifikke emner, som er nødvendige at vide. Det kan være henvisning til et salgssted, oplysning om et udsalg, et skilt til en P-plads, eller oplysning om farer og påbud om anvendelse af diverse værnemidler i et specifikt arbejdsområde.

Hos SignDOT kan vi hjælpe dig med alle typer oplysningsskilte, i de formater og designs der passer dine formål. Før vi går i gang med at producere dine skilte, tager vi en snak med dig, om hvad der er den bedste løsning for dig. På den måde sikrer vi, at du får leveret oplysningsskilte som du er fuldt ud tilfreds med.

Oplysningsskilte gør hverdagen lettere for dine medarbejdere og kunder

Oplysningsskilte er ikke bare til pynt. Med den rigtige skiltning kan du være med til, at gøre hverdagen lettere, både for dine medarbejdere og kunder.

I et større kontormiljø kan det eksempelvis være en fordel at der er oplysningsskilte, som viser hvor der findes toiletter, mødelokaler etc. så medarbejderne let kan finde rundt. For dine kunder er det en fordel at det fremgår tydeligt, hvor der findes en reception, mødelokaler, eller måske hvor de enkelte medarbejdere har kontor.

Udover at oplysningsskilte gør hverdagen lettere, kan de også være yderste vigtige, når det kommer til sikkerhed. Det gælder eksempelvis på en byggeplads, hvor det er livsnødvendigt at oplyse om farer, eller påbud om korrekt brug af sikkerhedsudstyr. Hos SignDOT ved vi præcis hvordan sikkerhedsskilte skal designes, for at skabe mest muligt opmærksomhed.

Vi tilbyder både traditionelle oplysningsskilte og skæve løsninger

Uanset hvad du gerne vil oplyse om, kan vi skabe de rette skilte til formålet. Vi er leveringsdygtige i et bredt sortiment af oplysningsskilte, både i standardformater og skæve løsninger. Har du nogle specifikke idéer, hjælper vi dig gerne med at føre dem ud i livet, så du kan få dine helt egne specialdesignede oplysningsskilte.

Eksempler på oplysningsskilte

Få en snak med os omkring dine behov

Udfyld felterne her i formularen på siden og vi vil ringe dig op hurtigst muligt og tage en snak om dine ønsker.