Solfilm

Solfilm til bygninger

Solfilm er en god investering, særligt til kontorer eller bygninger, hvor du ønsker at reducere solens refleksion. Det kan tilmed dæmpe lysindfaldet, eller varmepåvirkning udefra. Solfilm kan bruges på vinduer eller bygninger og kan være med til at forbedre både arbejdsmiljøet og dine energiudgifter.

Solfilm kan fås i mange forskellige typer alt efter behov og vi vejleder gerne om, hvilken løsning der er den bedste for dig. Vi har hjulpet en lang række virksomheder med montering af solfilm og de har alle oplevet de mange fordele.

Solfilm kan løse mange forskellige problemstillinger

Montering af solfilm kan afhjælpe en lang række problemstillinger i bygninger. En udfordring man ofte oplever, særligt i bygninger med mange vinduer, er for høj varme og generende lysindfald. Det kan gå ud over medarbejdernes velbefindende og effektivitet, hvis rummet de sidder i, ikke har et komfortabelt indeklima.

Disse problemstillinger kan heldigvis afhjælpes med solfilm. Solfilm har en isolerende effekt og vil derfor reducere varmen fra solens stråler. Samtidig vil solfilmen sørge for at reducere blændende eller reflekterende lys, så man ikke generes. Eksempelvis ved arbejde på en computer eller lignende.

Spar penge på energiregningen med solfilm

Udover et mere behageligt indeklima, kan solfilm også være investeringen værd, i forhold til dine energiudgifter. I et varmt rum vil der nemlig være øget behov for aircondition og dette kan blive omkostningsfuldt at holde kørende hele sommeren. Med solfilm sparer du derfor penge i det lange løb, da solens stråler ikke vil opvarme rummet.

Derudover beskytter solfilm lokalernes inventar, fra solens stråler, der ellers falmer over tid. Derfor vil montering af solfilm også betyde, at holdbarheden af møblerne vil forlænges.

Selvom solfilm holder den værste sol ude, betyder det ikke, at udsigten blokeres. Du kan nemlig sagtens vælge en løsning, hvor udsynet stadig bevares. Tag en snak med os, så finder vi den helt rette løsning til dig.

Fordele ved solfilm

null

Reduktion ved kraftigt lysindfald

null

Reduktion af blændende solstråler

null

Bedre indeklima

null

Bedre arbejdsmiljø og dermed mere effektive medarbejdere

null

Lavere energiudgifter, blandt andet på brug af aircondition

null

Lang holdbarhed og mærkbar effekt

Eksempler på solfilm

Få en snak med os omkring dine behov

Udfyld felterne her i formularen på siden og vi vil ringe dig op hurtigst muligt og tage en snak om dine ønsker.